Media contributions
60Media contributions
Title Do genetics determine whether coffee tastes bitter? Media name/outlet gcrmag.com Media type Web Country/Territory Australia Date 16/04/25 Persons Roman Lang Title Καφές: Γιατί δεν έχει την ίδια γεύση για όλους (Kaffee: Warum schmeckt er nicht jedem gleich?) Media name/outlet zarpanews.gr Media type Web Country/Territory Greece Date 24/03/25 Title Wie beeinflusst die Genetik den Kaffeegeschmack? Media name/outlet Fink (das Magazin aus Freising, print) Media type Print Country/Territory Germany Date 1/03/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title Neue Erkenntnisse zur Geschmackswahrnehmung von Kaffee Media name/outlet analytik.news Media type Web Country/Territory Germany Date 20/02/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title Zaskakująca prozdrowotna właściwość kawy. Naukowcy: może chronić przed groźną chorobą. "Ryzyko mniejsze o 10 proc." Media name/outlet wiadomosci.onet.pl Media type Web Country/Territory Poland Date 18/02/25 Producer/Author Jan Kolbe / Martin Lewicki Title HAL'S KITCHEN: Manitoba's poutine queen_COFFEE CONUNDRUM Media name/outlet winnipegsun.com Media type Web Country/Territory Canada Date 16/02/25 Producer/Author Hal Anderson Title Kaffe schmeckt nicht jedem bitter Media name/outlet Ausgabe 1/2 | 2025 der Laborpraxis ePaper Media type Other Country/Territory Germany Date 16/02/25 Title Wie beeinflusst die Genetik den Kaffeegeschmack? Media name/outlet Frankfurter Allgemeine Zeitung (Print Edition) Media type Print Country/Territory Germany Date 12/02/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title Wie beeinflusst die Genetik den Kaffeegeschmack? Media name/outlet plastverarbeiter.de Media type Web Country/Territory Germany Date 11/02/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title Wie beeinflusst die Genetik den Kaffeegeschmack? Media name/outlet faz.net Media type Web Country/Territory Germany Date 11/02/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title O καφές δεν έχει την ίδια γεύση για όλους (Kaffee schmeckt nicht für jeden gleich) Media name/outlet palo.gr Media type Web Country/Territory Greece Date 8/02/25 Title Wie bitter? Gene entscheiden mit Media name/outlet digitalmagazin.de Media type Web Country/Territory Germany Date 7/02/25 Title Słodzisz? Oto dlaczego dla niektórych kawa jest zbyt gorzka. Wcale nie chodzi o przyzwyczajenie (Süßen Sie? Das ist der Grund, warum manche Menschen Kaffee zu bitter finden. Es ist keineswegs eine Frage der Gewohnheit) Media name/outlet wiadomosci.onet.pl Media type Web Country/Territory Poland Date 7/02/25 Producer/Author Martin Lewicki Title Warum Kaffee für einige Menschen unerträglich bitter schmeckt Media name/outlet msn.com/de-de Media type Web Country/Territory Germany Date 6/02/25 Persons Roman Lang Title Warum schmeckt Kaffee bitter? Neue Erkenntnisse Media name/outlet foodingredientsfirst.com Media type Web Country/Territory Netherlands Date 6/02/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title Is your coffee bitter, or is it just your tongue playing tricks?... Media name/outlet onmanorama.com Media type Web Country/Territory India Date 5/02/25 Title Wie bitter uns Kaffee schmeckt, ist auch Veranlagung Media name/outlet laborpraxis.vogel.de Media type Web Country/Territory Germany Date 3/02/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title Έρευνα: Είναι η γεύση του καφέ θέμα γονιδίων (Forschung: Ist der Geschmack von Kaffee eine Frage der Gene?) Media name/outlet cretalive.gr Media type Web Country/Territory Greece Date 3/02/25 Title O καφές δεν έχει την ίδια γεύση για όλους (Kaffee schmeckt nicht jedem gleich) Media name/outlet patris.gr Media type Web Country/Territory Greece Date 3/02/25 Title Neue Erkenntnisse zur Geschmackswahrnehmung von Kaffee – Genetische Veranlagung spielt eine Rolle Media name/outlet biermann-medizin.de Media type Web Country/Territory Germany Date 3/02/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title Wie bitter uns Kaffee schmeckt, ist auch Veranlagung Media name/outlet foodtec-insider.de Media type Web Country/Territory Germany Date 3/02/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title Έρευνα: Για αυτό ο καφές δεν έχει την ίδια γεύση για όλους Media name/outlet formedia.gr Media type Web Country/Territory Greece Date 2/02/25 Title Έρευνα: Για αυτό ο καφές δεν έχει την ίδια γεύση για όλους (Forschung: Aus diesem Grund schmeckt Kaffee nicht jedem gleich) Media name/outlet tanea.gr Media type Web Country/Territory Greece Date 2/02/25 Title Έρευνα: Για αυτό ο καφές δεν έχει την ίδια γεύση για όλους Media name/outlet tothemaonline.com Media type Web Country/Territory Greece Date 2/02/25 Title Έρευνα: Για αυτό ο καφές δεν έχει την ίδια γεύση για όλους Media name/outlet in.gr Media type Web Country/Territory Greece Date 2/02/25 Title Έρευνα: Για αυτό ο καφές δεν έχει την ίδια γεύση για όλους Media name/outlet posting.gr Media type Web Country/Territory Greece Date 2/02/25 Title Warum schmeckt Kaffee bitter? Neue Erkenntnisse Media name/outlet msn.com/de-de Media type Web Country/Territory Germany Date 1/02/25 Persons Roman Lang Title Kaffeeliebhaber oder nicht? Genetische Veranlagung spielt eine Rolle Media name/outlet radioeins.de/Die Pofis Media type Web Country/Territory Germany Date 1/02/25 Persons Roman Lang Title Warum schmeckt Kaffee bitter? Neue Erkenntnisse Media name/outlet deutsch.city Media type Web Country/Territory Germany Date 1/02/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title Καφές: Γιατί δεν έχει την ίδια γεύση για όλους; Media name/outlet vita.gr Media type Web Country/Territory Greece Date 1/02/25 Title Darum schmeckt Kaffee für manche Menschen bitterer als für andere Media name/outlet t-online.de Media type Web Country/Territory Germany Date 1/02/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title New insights into the perception of coffee taste -- genetic predisposition plays a role Media name/outlet azertag.az Media type Web Country/Territory Azerbaijan Date 31/01/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title German researchers find that genetic predisposition affects flavour perception of coffee Media name/outlet perfectdailygrind.com Media type Web Country/Territory United Kingdom Date 31/01/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title Innovation highlights 7 German scientists decode genetic link to coffee bitterness Media name/outlet foodingredientsfirst.com Media type Web Country/Territory Netherlands Date 31/01/25 Persons Roman Lang Title Neue Erkenntnisse zur Geschmackswahrnehmung von Kaffee - Genetische Veranlagung spielt eine Rolle Media name/outlet eurekalert.org Media type Web Country/Territory United States Date 30/01/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title Decoding Coffee Bitterness: New Insights into Roast Chemistry and Genetics Media name/outlet uk.headtopics.com Media type Web Country/Territory United Kingdom Date 30/01/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title Genetic predisposition plays a role in the perception of coffee taste, shows new study Media name/outlet comunicaffe.com Media type Web Country/Territory Italy Date 30/01/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title Neue Erkenntnisse über die Wahrnehmung des Kaffeegeschmacks - genetische Veranlagung spielt eine Rolle Media name/outlet yumda.com/de Media type Web Country/Territory Germany Date 30/01/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title New insights into the perception of coffee taste - genetic predisposition plays a role Media name/outlet yumda.com/en Media type Web Country/Territory Germany Date 30/01/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title Nuevos conocimientos sobre la percepción del sabor del café: la predisposición genética juega un papel importante Media name/outlet yumda.com/es Media type Web Country/Territory Germany Date 30/01/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title Nouvelles connaissances sur la perception du goût du café - la prédisposition génétique joue un rôle Media name/outlet yumda.com/fr Media type Web Country/Territory Germany Date 30/01/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title Genetic predisposition plays a role in how coffee tastes bitter to some more than others Media name/outlet msn.com/en-gb Media type Web Country/Territory United States Date 30/01/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title Study reveals why coffee is bitter to some, but not others Media name/outlet beanscenemag.com.au Media type Web Country/Territory Australia Date 30/01/25 Persons Roman Lang Title Neue Erkenntnisse zur Geschmackswahrnehmung von Kaffee - Genetische Veranlagung spielt eine Rolle Media name/outlet vbio.de Media type Web Country/Territory Germany Date 30/01/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title Herber Genuss Media name/outlet leibniz-gemeinschaft.de / Forschungsnachrichten Media type Web Country/Territory Germany Date 30/01/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title The bitter truth: Science reveals why coffee tastes different to everyone Media name/outlet studyfinds.org Media type Web Country/Territory United States Date 30/01/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title The bitter truth: Science reveals why coffee tastes different to everyone Media name/outlet umweltklima.com Media type Web Country/Territory United States Date 30/01/25 Title Neue Erkenntnisse zur Geschmackswahrnehmung von Kaffee - Genetische Veranlagung spielt eine Rolle Media name/outlet idw-online.de Media type Web Country/Territory Germany Date 29/01/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title New Insights into the Perception of Coffee Taste - Genetic Predisposition Plays a Role Media name/outlet idw-online.de_en Media type Web Country/Territory Germany Date 29/01/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title Neue Erkenntnisse zur Geschmackswahrnehmung von Kaffee - Genetische Veranlagung spielt eine Rolle Media name/outlet juraforum.de Media type Web Country/Territory Germany Date 29/01/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title Understanding Coffee Taste: The Role of Genetics in Perception Media name/outlet innovations-report.com Media type Web Country/Territory Germany Date 29/01/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title Geschmackswahrnehmung von Kaffee: Genetische Veranlagung spielt eine Rolle Media name/outlet foodaktuell.ch Media type Web Country/Territory Switzerland Date 29/01/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title Unlocking the Secrets of Coffee Flavor: How Genetics Influences Taste Perception Media name/outlet scienmag.com Media type Web Country/Territory United Kingdom Date 29/01/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title Unlocking the Secrets of Coffee Flavor: How Genetics Influences Taste Perception Media name/outlet bioengineer.org Media type Web Country/Territory United Kingdom Date 29/01/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title New insights into the perception of coffee taste—genetic predisposition plays a role Media name/outlet phys.org Media type Web Country/Territory United States Date 29/01/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title New insights into the perception of coffee taste—genetic predisposition plays a role Media name/outlet msn.com/en-us Media type Web Country/Territory United States Date 29/01/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title Geschmacksempfindlichkeit hängt von genetischer Veranlagung ab Media name/outlet labo.de Media type Web Country/Territory Germany Date 29/01/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title Neue Erkenntnisse zur Geschmackswahrnehmung von Kaffee Media name/outlet espressomaschine.de Media type Web Country/Territory Germany Date 29/01/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title New insights into the perception of coffee taste - genetic predisposition plays a role Media name/outlet sciencedaily.com Media type Web Country/Territory United States Date 29/01/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang Title Genetic predisposition plays a role in how coffee tastes bitter to some more than others Media name/outlet news-medical.net Media type Web Country/Territory United Kingdom Date 29/01/25 Persons Coline Bichlmaier, Roman Lang