Gluten im Weizen: Was sich nach 120 Jahren Züchtung verändert hat

Press/Media

Period11 Aug 2020 → 18 Nov 2022

Media contributions

59

Media contributions

  • TitleHealth is on the plate
    Media name/outletdfmgoods.com / blog
    Media typeWeb
    Country/TerritoryUnited States
    Date18/11/22
  • TitleGluten Intolerance: Diagnosis, Symptoms and Treatment
    Media name/outletmedical centric / youtube.com
    Media typeWeb
    Country/TerritoryUnknown
    Date13/11/22
  • TitleStudie: Steigende Unverträglichkeit liegt nicht an höherem Gehalt an Gluten im Weizen
    Media name/outletvnexplorer.net
    Media typeWeb
    Country/TerritoryViet Nam
    Date4/10/22
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleStudie: Steigende Unverträglichkeit liegt nicht an höherem Gehalt an Gluten im Weizen
    Media name/outletnewsexplorer.net
    Media typeWeb
    Country/TerritoryUnited States
    Date4/10/22
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleStudie: Steigende Unverträglichkeit liegt nicht an höherem Gehalt an Gluten im Weizen
    Media name/outletbusinessinsider.de
    Media typeWeb
    Country/TerritoryGermany
    Date3/10/22
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleStudie: Steigende Unverträglichkeit liegt nicht an höherem Gehalt an Gluten im Weizen
    Media name/outletde.finance.yahoo.com
    Media typeWeb
    Country/TerritoryGermany
    Date3/10/22
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleStudie: Steigende Unverträglichkeit liegt nicht an mehr Gluten im Weizen
    Media name/outletbusinessinsider.de
    Media typeWeb
    Country/TerritoryGermany
    Date25/07/21
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleStudie: Steigende Unverträglichkeit liegt nicht an mehr Gluten im Weizen
    Media name/outletde.finance.yahoo.com
    Media typeWeb
    Country/TerritoryGermany
    Date25/07/21
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleStudie: Steigende Unverträglichkeit liegt nicht an mehr Gluten im Weizen
    Media name/outletbusinessinsider.de
    Media typeWeb
    Country/TerritoryGermany
    Date30/04/21
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleStudie: Steigende Unverträglichkeit liegt nicht an mehr Gluten im Weizen
    Media name/outletmsm.com
    Media typeWeb
    Country/TerritoryGermany
    Date30/04/21
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleStudie: Steigende Unverträglichkeit liegt nicht an mehr Gluten im Weizen
    Media name/outletyahoo!finanzen
    Media typeOther
    Country/TerritoryGermany
    Date30/04/21
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleStudy: Increasing intolerance is no longer due to gluten in wheat
    Media name/outletpressfrom
    Media typeOther
    Country/TerritoryUnited States
    Date1/02/21
    PersonsDarina Pronin
  • TitleStudie: Steigende Unverträglichkeit liegt nicht an mehr Gluten im Weizen
    Media name/outletpressfrom
    Media typeOther
    Country/TerritoryUnited States
    Date1/02/21
    PersonsDarina Pronin
  • TitleStudie: Steigende Unverträglichkeit liegt nicht an mehr Gluten im Weizen
    Media name/outletmsn.com
    Media typeWeb
    Country/TerritoryGermany
    Date1/02/21
    PersonsDarina Pronin
  • TitleGluten - Alte und neue Weizensorten im Vergleich
    Media name/outletDie Fleischerei
    Media typePrint
    Country/TerritoryGermany
    Date28/09/20
    Producer/AuthorRüdiger Lobitz
  • TitleLöst moderner Weizen vermehrt Zöliakie aus?
    Media name/outletnau.ch
    Media typeWeb
    Country/TerritorySwitzerland
    Date17/09/20
    PersonsKatharina Scherf
  • TitleThe environment shapes the protein content in wheat
    Media name/outletbioökonomie.de
    Media typeWeb
    Country/TerritoryGermany
    Date14/09/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleIs modern wheat off the hook?
    Media name/outletglobalplantcouncil.org
    Media typeWeb
    Country/TerritoryCanada
    Date11/09/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleUmwelt prägt Eiweißgehalt im Weizen
    Media name/outletbioökonomie.de
    Media typeWeb
    Country/TerritoryGermany
    Date9/09/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleGLUTEN IN WHEAT: WHAT HAS CHANGED DURING 120 YEARS OF BREEDING?
    Media name/outleteuropeanseet
    Media typeOther
    Country/TerritoryUnited Kingdom
    Date1/09/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleStudie: Steigende Unverträglichkeit liegt nicht an mehr Gluten im Weizen
    Media name/outletbusinessinsider.de
    Media typeWeb
    Country/TerritoryGermany
    Date19/08/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleStudy: Increasing intolerance is no longer due to gluten in wheat
    Media name/outletpressfrom.info/au
    Media typeWeb
    Country/TerritoryAustralia
    Date19/08/20
    PersonsDarina Pronin
  • TitleΗ γλουτένη των σιτηρών συναρτήσει του χρόνου
    Media name/outletagropublic.gr
    Media typeWeb
    Country/TerritoryGreece
    Date19/08/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleGluten im Weizen: Was sich nach 120 Jahren Züchtung verändert hat
    Media name/outletbiermann-medizin.de
    Media typeWeb
    Country/TerritoryGermany
    Date17/08/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleGluten-Intoleranz nimmt zu: Doch schuld ist nicht der Weizen, zeigt eine Studie
    Media name/outletbusinessinsider.de
    Media typeWeb
    Country/TerritoryGermany
    Date16/08/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleGluten-Intoleranz nimmt zu: Doch schuld ist nicht der Weizen, zeigt eine Studie
    Media name/outletpressfrom.info
    Media typeWeb
    Country/TerritoryGermany
    Date16/08/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleFreispruch für modernen Weizen bezüglich Glutengehalt
    Media name/outletdelikatessenschweiz.ch
    Media typeWeb
    Country/TerritorySwitzerland
    Date16/08/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleGluten en trigo: que ha cambiado durante 120 anos de ciranza?
    Media name/outletmundoagropecuario.com
    Media typeWeb
    Country/TerritoryVenezuela, Bolivarian Republic of
    Date16/08/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleFreispruch für modernen Weizen? – Gluten im Weizen: Was sich nach 120 Jahren Züchtung verändert hat
    Media name/outlethomburg1.de
    Media typeWeb
    Country/TerritoryGermany
    Date16/08/20
  • TitleGluten-Intoleranz nimmt zu: Doch schuld ist nicht der Weizen, zeigt eine Studie
    Media name/outletmns.com
    Media typeWeb
    Country/TerritoryGermany
    Date16/08/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleEnthalten moderne Weizensorten mehr Gluten als alte?
    Media name/outletdeavita.com
    Media typeWeb
    Country/TerritoryFrance
    Date15/08/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleDoes modern wheat contain more gluten than before? New study
    Media name/outletarchynewsy.com
    Media typeWeb
    Country/TerritoryUnited States
    Date15/08/20
    PersonsKatharina Scherf
  • TitleWeizen im Wandel
    Media name/outletFrankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (Print Edition)
    Media typePrint
    Country/TerritoryGermany
    Date14/08/20
  • TitleFreispruch für modernen Weizen? - Gluten im Weizen: Was sich nach 120 Jahren Züchtung verändert hat
    Media name/outletYumda.de
    Media typeWeb
    Country/TerritoryGermany
    Date13/08/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleStimmt's oder stimmt's nicht: Neue Weizen-Sorten sind Eiweißbomben?
    Media name/outletkurier.at
    Media typeWeb
    Country/TerritoryAustria
    Date13/08/20
    PersonsKatharina Scherf
  • TitleFreispruch für modernen Weizen? Gluten im Weizen: Was sich nach 120 Jahren Züchtung verändert hat
    Media name/outletNeues aus dem WZW
    Media typeOther
    Country/TerritoryGermany
    Date12/08/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleHeutiger Weizen enthält nicht mehr Gluten als im 19.Jahrhundert
    Media name/outletder Standard
    Media typeOther
    Country/TerritoryGermany
    Date12/08/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleGluten in wheat: What has changed during 120 years of breeding?
    Media name/outlethealth medicine network
    Media typeOther
    Country/TerritoryUnited States
    Date12/08/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleFreispruch für modernen Weizen? - Gluten im Weizen: Was sich nach 120 Jahren Züchtung verändert hat
    Media name/outletvbio.de
    Media typeWeb
    Country/TerritoryGermany
    Date12/08/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleStudy reveals why wheat and gluten intolerance is becoming more common
    Media name/outletnew food magazine
    Media typePrint
    Country/TerritoryUnited Kingdom
    Date12/08/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleGlutensensitivität: Freispruch für modernen Weizen?
    Media name/outletlatina-press
    Media typeOther
    Country/TerritoryGermany
    Date12/08/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleAre modern wheat varieties innocent?
    Media name/outletTechnology Networks
    Media typeOther
    Country/TerritoryUnited Kingdom
    Date12/08/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleIs gluten becoming more immunoreactive?
    Media name/outletlabroots.com
    Media typeWeb
    Country/TerritoryUnited States
    Date12/08/20
    Producer/AuthorKara Marker
  • TitleGlúten no trigo: estudo analisa mudanças ao longo de 120 anos de cultivo
    Media name/outleteCycle
    Media typeOther
    Country/TerritoryBrazil
    Date12/08/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleGlutengehalt in Weizen in den letzten 120 Jahren nicht gestiegen
    Media name/outletgesundheitsstadt berlin.de
    Media typeWeb
    Country/TerritoryGermany
    Date11/08/20
    PersonsKatharina Scherf
  • TitleGluten in wheat: What has changed during 120 years of breeding?
    Media name/outletphys.org
    Media typeWeb
    Country/TerritoryGermany
    Date11/08/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleDuring 120 years of gluten in wheat: What has changed breeding?
    Media name/outletagenparl
    Media typeOther
    Country/TerritoryItaly
    Date11/08/20
  • TitleGluten in wheat: What has changed during 120 years of breeding?
    Media name/outletbeforeitsnew.com
    Media typeWeb
    Country/TerritoryUnited States
    Date11/08/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleGluten in wheat: What has changed during 120 years of breeding?
    Media name/outletnaturalblaze.com
    Media typeWeb
    Country/TerritoryUnited States
    Date11/08/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleGluten in wheat: What has changed during 120 years of breeding?
    Media name/outletsciencedaily.com
    Media typeWeb
    Country/TerritoryUnited States
    Date11/08/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleGluten in wheat: What has changed during 120 years of breeding?
    Media name/outletsciencecodex.com
    Media typeWeb
    Country/TerritoryUnited States
    Date11/08/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleGluten in wheat: What has changed during 120 years of breeding?
    Media name/outletbrightsurf.com
    Media typeWeb
    Country/TerritoryUnited Kingdom
    Date11/08/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleGluten in wheat: What has changed during 120 years of breeding?
    Media name/outleteurekalert.org
    Media typeWeb
    Country/TerritoryUnited States
    Date11/08/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleFreispruch für modernen Weizen? - Gluten im Weizen: Was sich nach 120 Jahren Züchtung verändert hat
    Media name/outletidw-online.de
    Media typeWeb
    Country/TerritoryGermany
    Date11/08/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleFreispruch für modernen Weizen? - Gluten im Weizen: Was sich nach 120 Jahren Züchtung verändert hat
    Media name/outletwissennewzs.de
    Media typeWeb
    Country/TerritoryGermany
    Date11/08/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleGluten in wheat: What has changed during 120 Years of breeding?
    Media name/outletenviromental news network
    Media typeOther
    Country/TerritoryUnited States
    Date11/08/20
  • TitleGluten: Kaum Unterschiede zwischen alten und neuen Weizenzüchtungen
    Media name/outletBäckerwelt
    Media typeOther
    Country/TerritoryGermany
    Date11/08/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleGluten im Weizen
    Media name/outletbiologie-seite.de
    Media typeWeb
    Country/TerritoryGermany
    Date11/08/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf
  • TitleGluten in wheat: What has changed during 120 years of breeding?
    Media name/outletscienmag.com
    Media typeWeb
    Country/TerritoryUnited Kingdom
    Date11/08/20
    PersonsDarina Pronin, Katharina Scherf